Λαχειοφόρος 2021

Οι τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Πανδημίας φαίνεται πως κυοφορούν περαιτέρω ανατροπές στις ζωές και την καθημερινότητα όλων μας. Για άλλη μια χρονιά, έχουν ανατρέψει τον προγραμματισμό του Δ.Σ. και δυσχεραίνουν κάθε προσπάθεια να συναντηθούμε όπως παλιά, στις εορταστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση μας, το Δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Dinner), θα πραγματοποιηθεί όπως έχει ανακοινωθεί, το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου. Η Πανδημία έριξε όμως τη βαριά σκιά της στην εκδήλωση αυτή, καθώς μικρός σχετικά αριθμός συναποφοίτων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

Απέναντι στις όποιες αντιξοότητες, το Δ.Σ. προσπαθεί ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε όλοι μαζί τον σημαντικότερο από τους στόχους μας, την οικονομική ενίσχυση της πλήρους υποτροφίας του Συλλόγου υπέρ της Ζωής, της αριστούχου υποτρόφου μας που φοιτά στην Α’ Λυκείου του Ανατόλια.
Με δεδομένη την εκπληκτική σε αριθμό και ποιοτικό περιεχόμενο ανταπόκριση και στήριξη των Χορηγών – Δωροθετών μας, το Δ.Σ. αποφάσισε να διαχωρίσει το Δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών από την εορταστική Λαχειοφόρο!

Η Λαχειοφόρος θα ολοκληρωθεί μέσω Διαδικτύου, με την Κλήρωση σε απευθείας μετάδοση (live streaming), όπως ακριβώς είχε τελεστεί πέρυσι, την Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021. Αισιοδοξούμε ότι η μετάθεση αυτή θα επιτρέψει:
• την μέγιστη προβολή των ευγενικών Χορηγών – Δωροθετών μας και των προσφερομέων Δώρων·
• την μέγιστη ανταπόκριση και συμμετοχή όλων των Μελών και Φίλων μας στην προμήθεια Λαχνών·
• την μέγιστη συγκέντρωση των πόρων που απαιτούνται για την επιτυχή οικονομική στήριξη της Υποτροφίας του Συλλόγου. Η πώληση των Λαχνών ξεκινά στο Δείπνο των Ευχαριστιών και συνεχίζεται, διαδικτυακά και δια ζώσης, μέχρι την ημερομηνία της Κλήρωσης.

Αναμένουμε όλοι οι συναπόφοιτοι και φίλοι μας να δείξουν ανάλογο ενθουσιασμό και να στηρίξουν έμπρακτα και δυναμικά τη διοργάνωση. Για τη νεαρή υπότροφο Ζωή και τη ζωή της!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Σελίδα της Λαχειοφόρου, να διαβάσετε τις αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο προμήθειας και πληρωμής των Λαχνών, και να περιηγηθείτε στην λεπτομερή κατάσταση με τις περιγραφές όλων των προσφερόμενων Δώρων!

Θέλουμε και πάλι να ευχαριστήσουμε όλους τους Χορηγούς μας και, ιδιαίτερα, τους συναποφοίτους και συναπόφοιτες που είτε μεσολάβησαν για την επίτευξη των εταιρικών χορηγιών, είτε προσέφεραν απευθείας στον εμπλουτισμό των Δώρων που θα κληρώσουμε. Η συμβολή τους στην οικονομική στήριξη της Υποτροφίας είναι κάθε χρονιά ουσιαστική.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους όμορφες, οικογενειακές γιορτές, με ασφάλεια και υγεία. Ευχόμαστε η υπότροφός μας Ζωή να χαμογελάει και πάλι πλατιά στις 28 Δεκεμβρίου!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση: