Οι Anatolians της Αθήνας γιόρτασαν το Thanksgiving-Mουσείο Μπενάκη, 7 /12/13

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση του Δείπνου των Ευχαριστιών του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου ANATOLIA εν Αθήναις

στο Μουσείο Μπενάκη τo Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013.

 Η άρτια προετοιμασία, η επιλογή του όμορφου χώρου πολιτισμού και η δραστηριοποίηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, συνέτειναν στην αποδοχή της προσκλήσεως από μεγάλο αριθμό αποφοίτων και φίλων του ANATOLIA που απόλαυσαν το γευστικότατo δείπνο, διασκέδασαν και συναντήθηκαν με παλιούς και νέους φίλους.

 Σημαντική στιγμή ήταν η αναφορά στην μνήμη του πρώην προέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Νασιουτζικ που ξεκίνησε τον θεσμό του Thanksgiving Dinner, αλλά και η θέρμη με την οποία όλοι τραγουδήσαμε τον ύμνο του σχολείου μας, πριν ξεκινήσει το δείπνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Dr Πάνος, Βλάχος οι Έφοροι του Κολλεγίου Σέργιος Χατζημιχάλογλου, Λάμπρος Αναγνωστόπουλος,  Ιρίνα Τακά, Γκίκας Χαρδούβελης και Χάρις Πλακαντωνάκη, καθώς   και Χορηγοί του Σχολείου μας.

 

Η λαχειοφόρος αγορά μοίρασε πολλά δώρα και η μεγάλη συμμετοχή όλων σε αγορά λαχνών έδειξε πόσο σημαντικά είναι  για τα μέλη του ,η προσφορά και οι σκοποί  του Συλλόγου.

 

 Το σύνολο των καθαρών εσόδων διατέθηκε ,όπως πάντα, σε ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Συλλόγου.

 

 

 

Κοινοποίηση: