Η Ώρα της Λαχειοφόρου

Συναπόφοιτες και συναπόφοιτοι, φίλες και φίλοι!

Οι συνθήκες και οι περιορισμοί της Πανδημίας έχουν δυσκολέψει τις ζωές και την καθημερινότητα όλων μας. Έχουν ανατρέψει ολόκληρο τον προγραμματισμό του Συλλόγου μας και κάθε ευκαιρία που θα είχαμε να συναντηθούμε, να διασκεδάσουμε, να θυμηθούμε και να χαμογελάσουμε όπως κάθε χρόνο όλοι μαζί, στις πετυχημένες εκδηλώσεις μας.

Διατηρούμε όμως την ανθεκτικότητά μας στις αντιξοότητες: σχεδιάζουμε εναλλακτικές λύσεις ώστε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τον σημαντικότερο τους στόχους μας, την οικονομική ενίσχυση της πλήρους υποτροφίας του Συλλόγου υπέρ της αριστούχου υποτρόφου μας που φοιτά στο Ανατόλια.

Φέτος, η υποτροφία θα στηριχθεί μέσω Διαδικτυακής Χριστουγεννιάτικης Λαχειοφόρου με Κλήρωση την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έσοδα και είμαστε ευτυχείς που οι Χορηγοί – Δωροθέτες μας ανταποκρίθηκαν τόσο θερμά και θετικά. Αναμένουμε οι συναπόφοιτοι και όλοι οι φίλοι μας να δείξουν ανάλογο ενθουσιασμό και να στηρίξουν έμπρακτα και δυναμικά τη διοργάνωση!

Θέλουμε πρώτα να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους τους Χορηγούς μας και, ιδιαίτερα, τους συναποφοίτους και συναπόφοιτες που είτε μεσολάβησαν για την επίτευξη των εταιρικών χορηγιών, είτε προσέφεραν απευθείας στον εμπλουτισμό των Δώρων που θα κληρώσουμε. Η συμβολή τους στην οικονομική στήριξη της Υποτροφίας είναι ουσιαστική.  Περιμένουμε ν’ ακολουθήσουν όλοι κι όλες το παράδειγμά τους!

Ευχόμαστε σε όλους όμορφες, οικογενειακές γιορτές, με σύνεση και υγεία. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα σε κανονικές δραστηριότητες και να βρεθούμε πάλι μαζί από κοντά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Χριστίνα Ιωαννίδου ’91 • Σουζάνα Αρβανιτίδου ’96 • Μαρία-Αναστασία
Γκουτσίδου ΄04 • Κωνσταντίνος Τσίμας ’78 • Βαγγέλης Νεστορίδης ΄72 •
Μίνα Νομίδου ΄79 • Αλέκα Χαριτίδου ΄78

Παραθέτουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο προμήθειας των Λαχνών και συμμετοχής στη φετινή Λαχειοφόρο για την Υποτροφία στο Μενού  Δράσεις –> Λαχειοφόρος.  Για τυχόν απορίες: καλέστε μας στα 6972 721 921 και 6996 814 342.

Κοινοποίηση: