Λαχειοφόρος 2022

Η ζωή συνεχίζεται παρά τις όποιες δυσκολίες και περιορισμούς. Μετά την διοργάνωση του Δείπνου της «Ημέρας των Ευχαριστιών» ξεκινάμε την καμπάνια για την ενίσχυση της Υποτροφίας του Συλλόγου μας μέσω της Εορταστικής Λαχειοφόρου, όπως είχαμε προαναγγείλει.  Η οικονομική ενίσχυση της πλήρους υποτροφίας του Συλλόγου υπέρ της Ζωής, της αριστούχου υποτρόφου μας που φοιτά στην Β’ Λυκείου του ΑΝΑΤΟΛΙΑ, αποτελεί άλλωστε τον σημαντικότερο από τους στόχους μας,

Φέτος, η υποτροφία της Ζωής θα στηριχθεί και πάλι μέσω Διαδικτυακής Εορταστικής Λαχειοφόρου με Κλήρωση την Πέμπτη29 Δεκεμβρίου. Είναι ο μόνος εξασφαλισμένος τρόπος που μπορεί να εγγυηθεί υψηλή συμμετοχή και, κατ’ επέκταση, υψηλά έσοδα και είμαστε ευτυχείς που οι Χορηγοί μας ανταποκρίθηκαν τόσο θερμά και πάλι. Αναμένουμε οι Συναπόφοιτοι και οι Φίλοι μας να δείξουν ανάλογο ενθουσιασμό με την προηγούμενη χρονιά και να στηρίξουν έμπρακτα και δυναμικά τη διοργάνωση.  Εσείς έχετε θέσει τον πήχυ ψηλά, εσείς λοιπόν μπορείτε να τον ξεπεράσετε και αυτή τη χρονιά!

Στο μενού ΔΡΑΣΕΙΣ > Λαχειοφόρος 2022 θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο προμήθειας των Λαχνών και συμμετοχής στη φετινή Λαχειοφόρο για την Υποτροφία. Παρακαλούμε θερμά να τις διαβάσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Τέλος, επιθυμούμε όπως πάντα να ευχαριστήσουμε όλους τους Χορηγούς μας και, ιδιαίτερα, τους συναποφοίτους και συναπόφοιτες που είτε μεσολάβησαν για την επίτευξη των εταιρικών χορηγιών, είτε προσέφεραν απευθείας στον εμπλουτισμό των Δώρων που θα κληρώσουμε. Η συμβολή τους στην οικονομική στήριξη της Υποτροφίας συνεχίζει να είναι ουσιαστική.  Μακάρι ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά τους!

Ευχόμαστε η υπότροφός μας Ζωή να χαμογελάει στις 29 Δεκεμβρίου, χάρη σε σας! Χρόνια Πολλά!

Κοινοποίηση: