Συγκινητική Συμμετοχή

Η ανταπόκριση των αποφοίτων-μελών αλλά και των φίλων του Συλλόγου μας στην πρόσκληση ενίσχυσης του Ταμείου της Υποτροφίας μέσω της Χριστουγεννιάτικης Λαχειοφόρου υπήρξε συγκινητική! Ο στόχος του Δ.Σ. για την κάλυψη της υστέρησης εσόδων (λόγω των περιορισμών της πανδημίας και της απαγόρευσης διοργάνωσης εκδηλώσεων) υπερκαλύφθηκε, αφού συγκεντρώθηκε ποσό περίπου έξι χιλιάδων ευρώ (6.000€) για Λαχνούς και απευθείας Δωρεές υπέρ της Υποτροφίας. Επιπλέον, πολλά μέλη συνδύασαν την ευκαιρία της Λαχειοφόρου για την τακτοποίηση των ετήσιων Συνδρομών τους. Σας Ευχαριστούμε! Οφείλουμε να τονίσουμε το νευραλγικό ρόλο των ευγενικών Χορηγών μας: τα Δώρα που προσφέρθηκαν για την Λαχειοφόρο είναι εξαιρετικά και συνέβαλλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος. Θερμές ευχαριστίες και πάλι σε όλους του Χορηγούς – Δωροθέτες μας!

Ευχαριστήριο

Ο Σύλλογός μας λειτουργεί αποκλειστικά στη βάση της ενεργής ανταπόκρισης των Μελών του για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών του. Δεν διαθέτει κληροδοτήματα, καταπιστεύματα ή άλλα εισοδήματα από ακίνητα κλπ. Τα μέλη του Δ.Σ. εργάζονται εθελοντικά και άνευ ανταλλάγματος. Διοικητικά έξοδα πέραν των από το νόμο προβλεπομένων για την λογιστική παρακολούθηση και του κόστους διατήρησης ιστοσελίδας και ψηφιακών επικοινωνιών, δεν υπάρχουν. Ο Σύλλογος βασίζεται αποκλειστικά στις πάσης φύσεως εισφορές των Μελών και Φίλων του.

Οι ετήσιες συνδρομές (διατηρούνται εδώ και χρόνια στο χαμηλό ύψος των 25€) μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε Εκδηλώσεις.  Η στήριξη της Υποτροφίας επιτυγχάνεται από τα έσοδα των Εκδηλώσεων αυτών (εισιτήρια, λαχνοί κλπ). Γι αυτό το λόγο, η συστηματική, ενεργός και δυναμική συμμετοχή Μελών και Φίλων σε ΟΛΕΣ τις Εκδηλώσεις του Συλλόγου είναι εξαιρετικά σημαντική: μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να κάνουμε το Όνειρο της κάθε Υποτρόφου μας, Πραγματικότητα!

Διαδικτυακό ραντεβού την Κυριακή, 27/12 στις 12 το μεσημέρι για την Ζωντανή Κλήρωση που θα μεταδοθεί μέσω live streaming στη Σελίδα μας στο Facebook. Θα αναρτηθεί σχετικό ενημερωτικό με οδηγίες πρόσβασης.

Κοινοποίηση: