Προστασία από covid-19

To Δ.Σ. του Συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για τα Μέτρα Προστασίας κατά της διάδοσης του covid-19 τα οποία θα ισχύουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Thanksgiving Dinner της 4/12.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου μας (Δείπνο για την Ημέρα των Ευχαριστιών) θα τελεστεί με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων που έχουν νομοθετηθεί για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Τα Μέλη και οι Φίλοι μας που θα προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στο Μαρούσι θα πρέπει να επιδείξουν έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης (σε ισχύ, ήτοι όχι παλαιότερο των 6 μηνών) και να ολοκληρώσουν τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Επί πλέον των ελέγχων αυτών, το Δ.Σ. συστήνει έντονα σε όλα τα Μέλη, αλλ’ ιδιαίτερα σε όσων τις οικογένειες υπάρχουν παιδιά σχολικής ηλικίας, να κάνουν ένα self-test ακριβώς πριν την προσέλευση τους. Self-test διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία και είναι πολύ εύκολα στη χρήση. Η παραίνεση αυτή στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να παραστούν στην εκδήλωση εμβολιασμένα Μέλη τα οποία να νοσούν ασυμπτωματικά, κάτι όχι απίθανο, και να μεταδώσουν τον ιό σε άλλα Μέλη, ιδιαίτερα των λεγόμενων “ευπαθών ομάδων”.

Εντός του χώρου της εκδήλωσης, οι ροτόντες φαγητού θα φιλοξενούν έξι (6) μόνο άτομα η καθεμία αντί των δώδεκα (12) που συνήθως υποδέχονται. Αυτό θα συμβάλει στην τήρηση μεγαλύτερων αποστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του Δείπνου, οπότε και οι προστατευτικές μάσκες των προσκεκλημένων θα βρίσκονται -λόγω φαγητού- εκτός χρήσης.

Το Δ.Σ. παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις και τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών οργάνων. Σε κάθε περίπτωση πάντοτε προέχει η Υγεία των Μελών μας και των οικογενειών τους. Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί να ληφθούν ακραία μέτρα και πως, παρ’ όλες τις δυσκολίες και το βαρύ κλίμα των τελευταίων εβδομάδων, θα έχουμε την ευκαιρία, όσες κι όσοι βρεθούμε στον Ιππικό Όμιλο, να συνεορτάσουμε και να στηρίξουμε έμπρακτα την Υποτροφία του Συλλόγου, όπως κάναμε κάθε χρόνο πριν την έλευση της πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Το Δ.Σ. του ΣΑΚΑ εν Αθήναις
Κοινοποίηση: