Όπως το καταφέραμε τόσα χρόνια!

Η απόφαση που λήφθηκε το 2012, να υποστηρίξει ο Σύλλογος οικονομικά το κόστος μιας εξαετούς πλήρους υποτροφίας στο Ανατόλια, ήταν μια απόφαση ευθύνης. Επί έξι χρόνια, το Μέλλον μιας άξιας υποτρόφου, της Αριάδνης Παπαδοπούλου, ήταν ουσιαστικά στα χέρια των Μελών του Σ.Α.Κ.Α. εν Αθήναις: οι συνδρομές και οι δωρεές τους εξασφάλισαν στο κορίτσι αυτό την πραγματοποίηση του ονείρου του, ενός ονείρου ζωής: αποφοίτησε από το Ανατόλια και συνεχίζει τις σπουδές της στην Ιατρική, στο Λονδίνο, ώστε να μπορεί να κάνει αυτό που πάντα ήθελε: να σώζει ζωές.

Σήμερα, υπό σαφώς δυσμενέστερες συνθήκες, μια άλλη νεαρή αριστούχος, η Ζωή, βαδίζει στον ίδιο δρόμο: της πραγματοποίησης του ονείρου της. Και στηρίζεται από το 2018 στην Υπεύθυνη Γενναιοδωρία των Μελών του Σ.Α.Κ.Α. εν Αθήναις για να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της στο Ανατόλια.

Η απρόσμενη νέα πραγματικότητα της πανδημίας μας έχει στερήσει τη δυνατότητα μιας σειράς εκδηλώσεων που θα εξασφάλιζαν την τρέχουσα Υποτροφία. Χρειάζεται άμεσα να αναλογιστούμε τι καταφέραμε στο παρελθόν και να το επαναλάβουμε, έστω χωρίς τη χαρά των μεταξύ μας συναντήσεων και συνευρέσεων. Για χάρη της νεαρής Ζωής και του Μέλλοντός της!

Φροντίστε να τακτοποιήσετε όλες και όλοι τις συνδρομές σας προς τον Σύλλογο. Υπενθυμίστε το σε παλιούς φίλους και συμμαθήτριες. Αν έχετε την διάθεση, προσφέρετε κάτι παραπάνω ως δωρεά ή χορηγία, προσωπική ή εταιρική. Μπορούμε όλοι μαζί να το καταφέρουμε, όπως το καταφέραμε τόσα χρόνια!

Τραπεζικός Λογαριασμός ΣΑΚΑ εν Αθήναις: Αlpha Bank, IBAN GR5601401570157002002006011

 
Κοινοποίηση: