Η καρδιά του Συλλόγου μας…

…χτυπάει για τη Ζωή, την αριστούχο υπότροφό μας στο Κολλέγιο Αnatolia.

H πανδημία του κορονοϊού άλλαξε καθοριστικά την καθημερινότητα όλων μας. Ο Σύλλογός μας δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Ο κορονοϊός ανέτρεψε τον προγραμματισμό των εαρινών μας εκδηλώσεων και οι συνέπειές του φαίνεται να καθιστούν προβληματική την υλοποίηση των σχεδίων του Δ.Σ. για το ερχόμενο φθινόπωρο. Αυτή η αβεβαιότητα έχει σαν άμεση συνέπεια δραματική υστέρηση στα έσοδα από την είσπραξη συνδρομών, της ετήσιας συμβολής όλων των Μελών μας στην εξυπηρέτηση του κόστους της Υποτροφίας της νεαρής Ζωής, της αριστούχου μαθήτριας που στηρίζουμε στο Κολλέγιο Anatolia.

Το Δ.Σ. του ΣΑΚΑ εν Αθήναις απευθύνει σήμερα έκκληση σε όλα τα Μέλη μας να προχωρήσουν στην άμεση καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους. Μόνον έτσι διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη συνέχιση των σπουδών της Ζωής στο Γυμνάσιο του Anatolia, μόνον έτσι παραμένει το χαμόγελο στο πρόσωπο και την καρδιά της!

Η ετήσια συνδρομή παραμένει από τα χρόνια της κρίσης στο χαμηλό ποσό των 25€. Καταθέστε σήμερα (σημειώνοντας Επίθετο και Έτος αποφοίτησης) μέσω eBanking ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Alpha Bank.
ΙΒΑΝ: GR56 0140 1570 1570 0200 2006 011

Κοινοποίηση: