Αποτελέσματα – Νέο Δ.Σ.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τις πρόσφατες εκλογές του ΣΑΚΑ εν Αθήναις στις 28/9/2021 προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα εντός των προβλεπομένων προθεσμιών και απαρτίζεται από τα εξής τακτικά και αναπληρωματικά μέλη:

Τακτικά Μέλη

Χριστίνα Ιωαννίδου ’91 (Πρόεδρος)

Κωνσταντίνος Τσίμας ’78 (Α’ Αντιπρόεδρος)

Σουζάνα Αρβανιτίδου ’96 (Β’ Αντιπρόεδρος)

Ελπίδα Καραθόδωρου ’03 (Γενική Γραμματέας)

Μίνα Νομίδου ’79 (Ταμίας)

Σταύρος Ζαφειράκης ’91 (Μέλος)

Κώστας Μπότσογλου ’80 (Μέλος)

Αναπληρωματικά Μέλη

Δημήτρης Κάγκος ’78

Αλέκα Χαριτίδου ’78

Σωτήρης Χαραλάμπους ’77

Το 2021 αποτελεί μια Χρονιά Ορόσημο, μιας και είναι η 75η Επέτειος από την πρώτη ίδρυση του Σ.Α.Κ.Α., το 1946. Έχει ήδη ξεκινήσει ο προγραμματισμός των σημαντικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας για το υπόλοιπο της χρονιάς. Αυτές περιλαμβάνουν βεβαίως το παραδοσιακό Thanksgiving Lunch το οποίο ευελπιστούμε να πραγματοποιηθεί ξανά μετά την περσινή αναβολή λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας. Συζητούνται πολλές ιδέες και προτάσεις για επιπλέον εκδηλώσεις που θα επαναφέρουν το Σύλλογο στην «κανονικότητα» και θα μας δώσουν ευκαιρίες συναντήσεων και αναθέρμανσης σχέσεων. Όπως πάντα, το Δ.Σ. περιμένει να ακούσει και προτάσεις από τα Μέλη του Συλλόγου! Στόχος και επιθυμία μας είναι να προσελκύσουμε περισσότερους απόφοιτους και φίλους στο Σύλλογο με επίκαιρες εκδηλώσεις και όμορφες συναντήσεις. Η συμμετοχή όλων των αποφοίτων στις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Σ.Α.Κ.Α. εν Αθήναις είναι πολύτιμη και καλοδεχούμενη!

[Το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης και η Εφορευτική Επιτροπή “ποζάρουν” μετά τη λήξη της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.]

Κοινοποίηση: